TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene

http://www,aeon.co.rsИзвор: TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene

 

AEON CENOVNIK TERMOSA INOX – 08.03.2017

 

TERMOSI ZA PRENOS HRANE-INOX 18/10
      R.br.     Opis                         Dimenzije                   VP cena/RSD(bez PDV)
1.      TERMOS  2L              215×110 mm                     5.400,00
2.      TERMOS  3L              215×140 mm                     7.200,00
3.      TERMOS  5L              250×175 mm                    11.990,00
4.      TERMOS  7,5L          250×230 mm                    14.270,00
5.      TERMOS  10L           250×295 mm                    16.850,00
6.      TERMOS  12L           250×340 mm                    17.960,00
7.      TERMOS  12L           340×220 mm                    17.960,00
8.      TERMOS  15L           340×260 mm                    19.850,00
9.      TERMOS  20L           340×325 mm                    22.820,00
10.  TERMOS  22L           340×355 mm                    24.240,00
11.  TERMOS  25L           340×395 mm                    25.850,00
12.  TERMOS  30L           340×460 mm                    27.340,00
13.  TERMOS  35L           340×525 mm                    29.390,00

Sve navedene cene su veleprodajne bez obračunatog PDV-a.Paritet fco Beograd,08.03.2017

Aeon d.o.o. Beograd zadržava pravo izmena cena

 

 

AEON  DOO BEOGRAD Veleprodaja opreme i inventara ugosteljskih obrazovnih,zdravstvenih,banjskih i ketering objekata
Tel/Fax.: 
011/2661-618  Kontakt mob.: 063/246-680 

E-mail: aeon.mrdja@gmail.com 

 (Radno vreme: 9-17 h-Ponedeljak-Petak)

www.aeon.co.rs
Napomena:AEON DOO BEOGRAD  
www.aeon.co.rs  je veleprodajna firma.Potreban je podatak o firmi:naziv,sedište i  PIB firme iz APR Srbije.Navedite količinu po artiklu na email aeon.mrdja@gmail.com i poslaćemo predračun.Nakon uplate robu preuzimate fco AEON ili šaljemo brzom poštom,na Vaš teret,na  teritoriji Srbije.

12 thoughts on “TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene

  1. Pingback: TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene | kako opremiti ugostiteljski objekat

  2. Pingback: TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene | kako opremiti ugostiteljski objekat

    • SHAFING DISH POSUDE ZA PODGREVANJE HRANE NA GEL-Bain-Marie ili tzv.vodena kupka ima grejanje putev tople vode,koja se dogreva pomoću gorilnog gela i lagano i postepeno fiksira temperaturu, da jelo bude toplo…Bain-Marie imai širok izbor oblika, veličina i tipova,ali tradicionalno je
      ravanili cilindrični, metalni kontejner.Obično se pravi od tri ili četiri osnovna dijela: ručke jedan spoljnii kontejner koji sadrži toplu vodu,unutrašnji (ili gornji), mannja gastro GN posuda koja se uklapa unutar spoljnog kontejnera i u kojem se držie namirnice koje se može zagrejati .Pod spoljnim kontejnerom za Bain-Marie je izvor topline ,često i na gorilni gel,ili je instaliran na struju ili ima strujni priključak zagrejač električni.Maksimalna temperatura namirnica ni vode u donjem,spoljnom kontejneru ne prelazi 100 stepeni Celzijusa (212 F), dakle,uvek je ispod tačke ključanja vode.Koristeći različite radne tekčosti,vodu uz diodatak ulja, soli itd. niži kontejner će rezultirati i različitmi maksimalnim temperaturama.Obično je unutašnja gastro GN posuda uronjena na pola u toplu tečnost.AEON d.o.o. Beograd Veleprodaja profesionalne ugostiteljske opreme Tel/Fax.: +381 11 2661618
      Mob.: +381 63 246680 E-mail: aeon.mrdja@gmail.com http://www.aeon.co.rs

      Liked by 1 person

  3. Pingback: TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene | svezaketringirestorane

    • SHAFING DISH POSUDE ZA PODGREVANJE HRANE NA GEL-Bain-Marie ili tzv.vodena kupka ima grejanje putev tople vode,koja se dogreva pomoću gorilnog gela i lagano i postepeno fiksira temperaturu, da jelo bude toplo…Bain-Marie imai širok izbor oblika, veličina i tipova,ali tradicionalno je
      ravanili cilindrični, metalni kontejner.Obično se pravi od tri ili četiri osnovna dijela: ručke jedan spoljnii kontejner koji sadrži toplu vodu,unutrašnji (ili gornji), mannja gastro GN posuda koja se uklapa unutar spoljnog kontejnera i u kojem se držie namirnice koje se može zagrejati .Pod spoljnim kontejnerom za Bain-Marie je izvor topline ,često i na gorilni gel,ili je instaliran na struju ili ima strujni priključak zagrejač električni.Maksimalna temperatura namirnica ni vode u donjem,spoljnom kontejneru ne prelazi 100 stepeni Celzijusa (212 F), dakle,uvek je ispod tačke ključanja vode.Koristeći različite radne tekčosti,vodu uz diodatak ulja, soli itd. niži kontejner će rezultirati i različitmi maksimalnim temperaturama.Obično je unutašnja gastro GN posuda uronjena na pola u toplu tečnost.AEON d.o.o. Beograd Veleprodaja profesionalne ugostiteljske opreme Tel/Fax.: +381 11 2661618
      Mob.: +381 63 246680 E-mail: aeon.mrdja@gmail.com http://www.aeon.co.rs

      Liked by 1 person

    • SHAFING DISH POSUDE ZA PODGREVANJE HRANE NA GEL-Bain-Marie ili tzv.vodena kupka ima grejanje putev tople vode,koja se dogreva pomoću gorilnog gela i lagano i postepeno fiksira temperaturu, da jelo bude toplo…Bain-Marie imai širok izbor oblika, veličina i tipova,ali tradicionalno je
      ravanili cilindrični, metalni kontejner.Obično se pravi od tri ili četiri osnovna dijela: ručke jedan spoljnii kontejner koji sadrži toplu vodu,unutrašnji (ili gornji), mannja gastro GN posuda koja se uklapa unutar spoljnog kontejnera i u kojem se držie namirnice koje se može zagrejati .Pod spoljnim kontejnerom za Bain-Marie je izvor topline ,često i na gorilni gel,ili je instaliran na struju ili ima strujni priključak zagrejač električni.Maksimalna temperatura namirnica ni vode u donjem,spoljnom kontejneru ne prelazi 100 stepeni Celzijusa (212 F), dakle,uvek je ispod tačke ključanja vode.Koristeći različite radne tekčosti,vodu uz diodatak ulja, soli itd. niži kontejner će rezultirati i različitmi maksimalnim temperaturama.Obično je unutašnja gastro GN posuda uronjena na pola u toplu tečnost.AEON d.o.o. Beograd Veleprodaja profesionalne ugostiteljske opreme Tel/Fax.: +381 11 2661618
      Mob.: +381 63 246680 E-mail: aeon.mrdja@gmail.com http://www.aeon.co.rs

      Liked by 1 person

  4. Pingback: TERMOSI ZA PRENOS HRANE OD PROHROMA-cene | aeondooveleprodajaugostiteljskeopreme

  5. POGLEDAJTE:

    UGOSTITELJSKI INVENTAR

    mrdjaljiljana.wordpress.com

    kako opremiti ugostiteljski objekat

    ugooprema.wordpress.com

    OPREMA ZA UGOSTITELJE

    barskiinnventar.wordpress.com

    oprema za ketering

    svezaketring.wordpress.com

    PARTY PROGRAM-Dekoracija za koktele

    dekoracijazakoktele.wordpress.com

    AEON d.o.o. Beograd http://www.aeon.co.rs

    termosizaprenoshraneinox.wordpress.com

    Tel/Fax.011/2661618 Mob.063/246680
    Email:aeon.mrdja@gmail.com

    AEON D.O.O. BEOGRAD

    Veleprodaja opreme ugosteljskih, obrazovnih, zdravstvenih,banjskih i ketering objekata

    Adresa:Vladimira Gacinovica 14,11040 Beograd, R.v.:9-17 h Pon.-Pet

    PIB:103807966 Obavezn.PDV-a :DA, Tek.rn:220-0000000074613-32

    http://www.aeon.co.rs/
    http://opremazaugostitelje.com/

    Uputstvo za kupovinu:
    Poslujemo isključivo veleprodajno,samo sa pravnim licima.
    Sve navedene cene u ponudama su veleprodajne bez obračunatog PDV-a.
    AEON zadržava pravo izmena cena
    Šaljemo i brzom poštom u Srbiji o trošku kupca.
    Kupovina po uplati predračuna i potreban:
    naziv firme,sedište,PIB firme, kontakt ime osobe i telefon.

    Liked by 2 people

Leave a comment