Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat

INOX SITNI INVENTAR ZA RESTORANE- HACCP standard-supijere,sosijere, poslužavnici okugli konobarski-ajnceri,poslužavnici pravogaoni za kanapee,ovali za meso,ovali za ribu, tembala, čajnici, bokali z…

Извор: Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat

One thought on “Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat

  1. Reblogged this on aeondooveleprodajaugostiteljskeopreme and commented:
    PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INŽENJERING, PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE AEON DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC) Oprema za ugostitelje – Staklo i porcelan za ugostiteljstvo INOX restoranska oprema i nameštaj -opremane-picerija, hotela, kuhinja ketering kompanja, restoran-kuhinjski HACCP sitni inventar-menze, sitnim inventarom društvene ishrane predškolskih, školskih, medicinskih, rehabilitacionoh, geronto centara ustanova, letovališta, banjskih stacionarara širom Srbije Upit za VP cena na: E-mail:aeon.mrdja@gmail.com-UZ PIB FIRME,KONTAKT IME OSOBE I KONTAK TELEFONj Tel.: 011/266-1-618 E-mail: aeon.mrdja@gmail.com Web: http://www.opremazaugostitelje.com http://www.aeon.co.rs

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s