Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat — nosači čaša za šank-plafonski i zidni

INOX SITNI INVENTAR ZA RESTORANE- HACCP standard-supijere,sosijere, poslužavnici okugli konobarski-ajnceri,poslužavnici pravogaoni za kanapee,ovali za meso,ovali za ribu, tembala, čajnici, bokali z…

Извор: Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat — nosači čaša za šank-plafonski i zidni

One thought on “Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat — nosači čaša za šank-plafonski i zidni

  1. Pingback: Oprema za menze i ketering — kako opremiti ugostiteljski objekat — nosači čaša za šank-plafonski i zidni – kako opremiti ugostiteljski objekat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s